Catering

Soeboer Catering Den Haag

Het organiseren van speciale gelegenheden zoals een personeelsfeest, een bruiloft of een receptie nemen veel tijd in beslag. Wij nemen graag alle zorg uit handen op het gebied van catering en aankleding van uw bijeenkomst. U hoeft alleen maar te genieten!

Indonesische Catering

Restaurant Soeboer in Den Haag verzorgt ook Indonesische catering, zo kunt u kiezen voor Indonesische hapjes of een Indonesische rijsttafel. Vanaf 20 personen wordt in overleg met u een compleet menu samengesteld. Graag adviseren wij u over het samenstellen van de hapjes en het organiseren van uw partij. Ook beschikken wij over de aankleding van het buffet, geheel in Indonesische sfeer.

Indonesische hapjes

U kunt de keuze maken uit verschillende Indonesische hapjes. Zo kunt u kiezen voor bijvoorbeeld loempia’s, maar ook risolles, bapao en saté behoren tot de mogelijkheden. Ons ruime assortiment aan huisgemaakte hapjes en snacks biedt aan elk wat wils. Bij Soeboer Catering DenHaag bent u met uw cateringwensen in goede handen.

Indonesische rijsttafel

Onze authentieke en met liefde en zorg bereide Indonesische gerechten worden warm afgeleverd en in buffetvorm opgediend. Indien gewenst leveren wij ook personeel . U heeft er dus absoluut geen omkijken naar. Onze Indonesische rijsttafels bieden een breed scala aan gerechten, zodat er voor iedereen wat lekkers tussen zit. Ook vegetarische gerechten zijn goed vertegenwoordigd.

Bent u op zoek naar Indonesische catering? Zoek dan niet verder! Soeboer is u graag van dienst! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

U kunt ons altijd bellen of via de mail contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee!