Groepen

Organiseer uw Feest, Partij of Bedrijfsborrel bij Soeboer

Catering voor groepen is ook iets waarvoor u bij Soeboer in Den Haag terecht kunt. Organiseer uw festiviteit bijvoorbeeld eens in onze Soeboer Garden en proef de Indonesische sferen.

Restaurant Soeboer Garden

Zoekt u de perfecte locatie voor uw feest, bedrijfsborrel, babyshower, condoleance of wilt u zorgeloos genieten van uw verjaardag of bruiloft? Restaurant Soeboer Garden in Den Haag is het juiste adres hiervoor. Geniet van de sfeer in de rijk aangelegde tuin met o.a. livemuziek. Restaurant Soeboer Garden is goed bereikbaar dankzij zijn gunstige ligging direct naast het station van Moerwijk. Wanneer u bij ons binnenstapt, waant u zich in een klein stukje Indonesië.

Indonesisch thema

Wij verzorgen de catering voor uw borrel, partij of feest in Den Haag geheel in Indonesische sfeer. Hierbij kunt u genieten van de lekkerste Indonesische hapjes en drankjes. Ook kunt u kiezen voor een Indonesische rijsttafel op uw feest, partij of bedrijfsborrel. Niet alleen vanwege het eten heeft u het gevoel dat u in Indonesië bent, maar ook de prachtige aankleding draagt bij aan de ervaring.

Voor al uw feesten en catering in Den Haag kunt u vrijblijvend contact opnemen met Restaurant Soeboer Garden. Wij denken graag met u mee en zorgen samen met u voor een geslaagde ervaring!