High Tea

High Tea Soeboer

Een stijlvolle High Tea met een Oosterse touch!

Zoet:
o.a. Spekkoek, Dadar Gulung, Sponscake(kue bolu pandan)

Hartig:
o.a. Mini Lemper, Frikadel Balaz, Frikadel Djagoeng, Pangsit, Soempia.

Onbeperkt thee
€ 19,50,- per persoon

U kunt reserveren v.a. 2 personen
doordeweeks tussen 16:00-18:00 uur
en in de weekenden tussen 15:00-17:00 uur.

High Tea Soeboer

High Tea Den Haag

Een lekker uitje met vriendinnen, of bijvoorbeeld een bedrijfsuitje plannen? Denk dan eens aan een High Tea in Den Haag bij Restaurant Soeboer! Een High Tea staat voor gegarandeerde gezelligheid aangevuld met lekkere Indonesische hapjes, wat wil je nog meer? Nagenoeg iedere gelegenheid is een reden om eens een High Tea te gaan doen.

Wat is High Tea bij ons

In vergelijking met Engelse High Tea serveren wij niet alleen gebakjes en sandwiches maar gaan wij verder met Indonesische lekkernijen, versnaperingen en warme hapjes. Waarbij geheel tot de Engelse Afternoon Tea ceremonie, onbeperkt smaakvolle jasmijnthee of thee naar keuze wordt geschonken.
U kunt reserveren v.a. 2 personen tussen 15:00-17:00 uur.

High Tea in Den Haag

Dus voor de lekkerste Indonesische High Tea in Den Haag kunt u terecht bij onze Restaurant Soeboer. De heerlijke gerechtjes wordt geserveerd in onze serre met uitzicht op de prachtige tuin of bij mooi weer op onze lounge terras. Houdt u wel van lekkere hapjes, maar heeft u liever een glas wijn of een speciaal biertje? Dan kunt u ook kiezen voor een High Wine of High Beer. Deze manier van luxe borrelen is de nieuwe trend! Restaurant Soeboer is tevens rolstoeltoegankelijk.