Lunchen

Indonesische Lunch Den Haag

Genieten van een goede lunch bij Restaurant Soeboer. Soeboer verzorgt al meer dan 3 jaar lunches voor bedrijven. Maar u kunt ook natuurlijk gewoon langs komen om te lunchen. Bij onze Waroengs Soeboer –eethuisjes- kunt u terecht voor een lekkere Indonesische lunch met speciale broodjes en gerechten.

Waroeng Soeboer

Wanneer u op zoek bent naar een locatie om te genieten van een Indonesische lunch in Den Haag, dan zijn onze Waroengs Soeboer daar uitermate geschikt voor. Bij onze eethuisjes vindt u een rijke collectie aan Indonesische broodjes, waarbij ook aan de vegetariërs is gedacht. Vanaf 11 uur bent u welkom bij Waroeng Soeboer op de Piet Heinstraat, om te genieten van een heerlijke Indonesische Lunch, alleen of met collega’s of vrienden.

Restaurant Soeboer

Voor een late lunch, oftewel Makan Siang, kunt u ook terecht bij Restaurants Soeboer. Deze Indonesische lunch duurt van 16.00 tot en met 18.00 uur doordeweeks, en van 15.00 tot en met 17.00 in het weekend. Bij de Makan Siang heeft u wederom een ruime keus aan Indonesische gerechten.

Bedrijfslunch of catering

Ook voor grote groepen, zoals bij een bedrijfslunch, kunt u terecht bij Soeboer. Wanneer u liever op locatie luncht, verzorgt Soeboer graag de lunch als cateringservice. Geniet van een overheerlijke Indonesische lunch met lekkere Indonesische broodjes of een lunchbox, tijdens bijvoorbeeld uw vergadering.